• Norsk nettbutikkMed utvalgte personlige oppfinnelser.
  • Vi pakker hver dagLevering 1-3 dager med PostNord
  • Frakt fra bare 79 NOKIngen skjulte avgifter
  • Ikke noe stress14 dagers full returpolicy
  • Få gratis fraktKjøp for 1500 NOK og få gratis frakt

Hvem er vi.

Hvem er vi? Vårt firma Kimbrer-ide i Danmark har eksistert siden 1986 og har gjennom årene solgt mange forskjellige produkter. 

 Her i selskapet er vi drevet av en fascinasjon for smarte og effektive løsninger på hverdagens små og store utfordringer. 

 Vi er en liten gruppe mennesker som jobber i våre tre selskaper med alle våre gode ideer for deg i de fire nordiske landene. 

Dette krever "vi skyver smart". 

 Vi har vært i drift siden 1986. Vårt første produkt ble kalt; AUTO LOCK, det var et gult tyverisikring for biler som låste håndbremsen og girspaken sammen. Da var lageret bak kjøkkendøren og boksene under sengen :-)) Siden har vi forhandlet fram mange og mange ting, og alt har selvfølgelig utviklet seg. 

 I dag har vi et kontor og lager i Sarpsborg / Norge, et kontor i Malmö / Sverige som også selger til Finland, mens Danmark er vår base. 

Alle våre varer til EU blir sendt daglig fra vårt lager i Lund / Sverige og varer utenfor EU og selvfølgelig til Norge blir sendt fra Sarpsborg i Norge. 

 Det må være smart og effektivt for at det skal lykkes. 

 Kort på de to hodene bak alt: 

 Merete er sjefen og har en flott nese for gode ideer, design og funksjonalitet. Hvis et produkt ikke lever opp til alt, vil det ikke være i hyllene! 

 Jesper er trent på Grønland med 11 hunder (Sirius) og vet derfor hvorfor produktene må være både funksjonelle og effektive. 

 Sammen danner vi en partner som smart og effektivt gjør ideer til handling til fordel for våre kunder. 

 I dag har vi solgt mer enn 130 000 Bookseat og nærmer oss snart 1000 HandiRack.