• Norsk nettbutikkMed utvalgte personlige oppfinnelser.
  • Vi pakker hver dagLevering 1-3 dager med PostNord
  • Frakt fra bare 79 NOKIngen skjulte avgifter
  • Ikke noe stress14 dagers full returpolicy
  • Få gratis fraktKjøp for 1500 NOK og få gratis frakt

HandiRack - Takstativ på den enkel måte


Passer de fleste biler, med og uten takskinner 

Godkjente takstativer med 80 kg lastekapasitet 

Kan alltid være i bilens bagasjerom 

Enkel og rask montering

Hvorfor oppblåsbart takstativ fra HandiRack?

MED ALLTID I BILEN

Det tar veldig liten plass, 40 cm x 20 cm. 

 Dette betyr at den alltid kan være i bilen, så du har den klar når du plutselig må kjøre ting som er for store til å ha inne i bilen.

 

 


Slitesterk og lett

Det oppblåsbare takstativet fra HandiRack er utrolig sterkt og sikkert. Den er i samsvar med den internasjonalt anerkjente sikkerhetsstandarden for takstativer / takstenger ISO / PAS 11154. 

Hele settet veier bare 2 kg..

HandiRack med kajak og handirack indhold

FLERE VALG

HandiRack kan brukes til alt som "gammeldagse" takstativer brukes til, de takler opptil 80 kg, og vi har sett eksempler på at de blir brukt til å frakte alt fra senger og møbler til små båter. 
Og HandiRack trenger ikke byttes ut - når du endrer bil! 
 

grundig testet

HandiRack er en strålende oppfinnelse, videreutviklet gjennom 10 år, og har i dag solgt over 250 000 over hele verden.. 
Siden vi ikke har vært på markedet i Norge så lenge, kan det være en ide å se på TrustPilot som er for HandiRack i Storbritannia.

(Vi tenker på å gjøre det litt bedre: O) 


Hva med vinteren?

Handirack kan kombineres med Handiholdall sammenleggbar lasteboks, for Norges billigste løsning på et komplett taksystemer!


Passer for nesten alle biler:
Fordi din nye HandiRack er så fleksibel at den passer til nesten alle personbiler, både 2, 3, 4 og 5 dører, med eller uten takstativer / skinner. Det er nesten bare de åpne sportsbilene som HandiRack ikke takler.Siden HandiRack passer til de fleste biler, vil den også passe til din neste bil, med andre ord slipper du å gå ut og kjøpe et nytt takstativ bare fordi du har byttet til en ny bil.

Alltid i bilen:

HandiRack takstativ er en strålende idé. Det tar veldig liten plass (40 cm x 20 cm, som en liten sovepose) når den er pakket, og dermed kan den alltid være i bilen, så du har den klar når du uventet kan måtte kjøre ting som er for store til å ha inne i bilen. 

For eksempel når du har vært i IKEA, eller et byggemarked eller bare trenger å kører en stige.Det er perfekt for ferier, hverdagslige ting eller kajakkpadling og kanopadling. Visste du at et HandiRack takstativ fungerer hånd i hånd med våre andre produkter? 

For eksempel vår HandiHoldall, en myk takboks? HandiRack og HandiHoldall er et fantastisk alternativ til vanlige metallrekkverk og harde takbokser.

Den reparerer ikke bilen:

Som nevnt over, sørg for at taket på bilen din er ren og tørr, og at undersiden av HandiRack også er rent. Et rent biltak skal alltid tørkes med en tørr klut før du påfører HandiRack, så du er sikker på at det ikke er noe som kan skrape malingen din. 

Mange tusenvis av miles er blitt kjørt av HandRack, med flere tusen forskjellige biler, av flere tusen forskjellige mennesker. En praktisk test i virkeligheten. 

Det ville være en løgn å si at siden 2006, da HandiRack kom ut på markedet, har det aldri vært en liten riper på en bil eller to, men hvis du følger rådene for å tørke av taket før montering, får du ikke riper i taket, akkurat som mange tusen andre brukere ikke har fått riper i taket. 

Hvis du fortsatt er bekymret for riper, kan du som et supplement kjøpe et lite teppe som du kan legge under HandiRack. HandiRack er nytt i Norge, så vi kan foreløpig ikke vise noen fornøyde kunder her, men i Storbritannia er det solgt siden 2006. Jeg vil derfor henvise til Trustpilot deres med over 500 meninger og en tillitsvurdering / rating på 9.4 av 10. Se deg selv her: Trustpilot Siden det er opp til deg å følge disse enkle tipsene om hvordan du tørker biltaket før bruk, kan vi, Kimbrer AS, ikke holdes ansvarlig for riper i lakken din.

Det er trygt:

Det nye oppblåsbare takstativet ditt fra HandiRack er utrolig sterkt og sikkert. Den samsvarer med den internasjonalt aksepterte sikkerhetsstandarden for takskinner ISO / PAS 11154. En HandiRack er laget av sterk 400D nylon, og hver PVC-vifte er testet grundig under produksjonen. Det er trygt å fylle den med luft og montere den på bilen din. 
Husk at det også er luft i dekkene som bilen kjøres på, de er tross alt lastet mye hardere. 

Slipp traileren hjem fra byggemarkedet:

La oss forestille oss at familien kommer til IKEA eller et byggemarked. Nesten alt de har der er for stor til å ha inne i bilen. Enten det er en bokhylle til barnerommet eller nytt tre til uthuset, det er for langt, bredt eller høyt til å ha inne i bilen. En slik ting kommer ofte ikke som noen overraskelse, og ingen hadde tenkt på å ta på takstativ eller trailer. 
Hva skjer nå? Hvis familien er smart, har de alltid sine oppblåsbare takstativer i bilen, fordi de tar like liten plass som en veldig liten sovepose (40 x 20 cm / 2 kg) I løpet av minutter er alt montert, faktisk mye raskere enn det tar å monter vanlige, harde takstativer / lasteholdere.Og så bære det hjem, med alt på taket ... 

Et oppblåsbart takstativ er også en smart investering. Hvorfor? 
• Det koster under halvparten av en standard takstativ / lastebærer 
• Hvis du bytter bil, trenger du ikke kjøpe nye dyre takstativer. (Hver modell / årgang har sine forskjellige parenteser osv.)

Monteres på få minutter

Det nye oppblåsbare takstativet ditt, montert på få minutter. Ta en titt på videoen lenger nede på siden 

Bare åpne bildørene, trekk beltene gjennom døråpningene, stram og blåse opp 4 putter ved å bruke den medfølgende HandiPumpen. 

HandiRack holder last opp til 80 kg (litt forskjellig avhengig av anbefalingene fra den enkelte bilprodusent). Den er kompatibel med de fleste 2, 3, 4 og 5 dørs biler (bortsett fra åpne biler og mindre lastebiler). 

For å sikre tingene du skal ha på taket, har hvert oppblåsbart takstativ 5 'D' ringer i metall, samt 2 stropper på 3 meter. 

En viktig ting: Alt du trenger å gjøre er å sørge for at taket på bilen er rent og tørket, så blir det ingen riper på taket. Etter bruk, slipp luften, slipp stroppene og fjern det oppblåsbare takstativet. Nå kan du rulle den opp, legge den i sekken og legge den i bagasjerommet igjen. Klar til å løse neste oppgave!

Så enkelt er det!

Liquid error (templates/page.gem-46039105641-template line 9): product form must be given a product

Bilder fra brukere.

Vi vil gjerne høre fra alle brukere av HandiRack - og vil gjerne motta bilder av det du har brukt håndsettet ditt til, send oss til jwa@ronto.no