• Norsk nettbutikkMed utvalgte personlige oppfinnelser.
  • Vi pakker hver dagLevering 1-3 dager med PostNord
  • Frakt fra bare 79 NOKIngen skjulte avgifter
  • Ikke noe stress14 dagers full returpolicy
  • Få gratis fraktKjøp for 1000 NOK og få gratis frakt

Optimaliser komforten din mens du leser

La boken, nakken og armene hvile mens du leser

Optimaliser komforten din mens du leser

La boken, nakken og armene hvile mens du leser. 

Hvorfor Bookseat

Frihet til å lese

En Bookseat gir deg friheten til å lese selv den tyngste boken uten å måtte bekymre deg for å bli lei av armer og skuldre.


En Bookseat er dannet av støtten og støtter boken din, slik at du kan lese så lenge du vil.


Flere alternativer

Bookseat kan bruke både bøker og nettbrett.

Slitesterk og lett

Det er utformet i et virkelig super deilig møbelstoff kalt Alcantara. Det er enkelt å rengjøre med en klut og litt såpe. En Bookseat er en liten beanbag, fylt med polystyrenkuler og veier bare 250 gram


Tillit og testet

Bokseter har tester og godkjenninger av flere anerkjente organisasjoner; ÆlderSagen, leddgiktforening and diabetes forening i Danmark og alle har anbefalt leseputten til medlemmene.

LES OM DET HER, SE DET OG KJØP DET FRA BOKHANDELEN DIN.

Anerkjent leseputer


EU-organisasjonen EESC har tildelt Bookseat 3 prestisjefylte priser, ved å tildele The Bookseat vinneren av "The European Award for Sustainable Design" i ikke mindre enn tre kategorier.De tre prisene er: "Best av de beste" i kategorien "møbler og dekorasjon", "Utmerket design" og "Årets innovasjon 2014.

Tunge bøker og lesing over lang tid resulterer i trette armer og dårlige sittestillinger. Den fant en australsk løsning da hun fant opp en liten "beanbag" for bøker og nettbrett - og kalte den The Bookseat. 
Vi er en importør av leseren i hele Norden

Kan brukes av hvem som helst

Vi gjemmer oss ikke

Vårt firma Kimbrer har eksistert siden 1986 og har gjennom årene solgt mange forskjellige produkter. 
Felles for dem alle har vært; innovativ tenking og unike løsninger for kundenes behov. 
Derfor leter vi stadig etter nye produkter. Vi besøker messer i inn- og utland flere ganger i året for å bli inspirert og se hva de nye trendene er. "Vi vil formidle løsninger som ikke har blitt sett før i Norden." 

Vårt firma har Norden som plattform med filialer: Sarpsborg i Norge, Malmö i Sverige, som også håndterer salg for Finland, og selvfølgelig her i Danmark som også selger til Færøyene, Grønland og Island.Dette gjør hele Norden til vårt marked, som vi er veldig stolte av. 
Leseputen the Bookseat fant vi i en bokhandel under en tur til Australia i 2010. Vi ble nysgjerrige og kjøpte et hjem. Vi testet det og fant raskt ut at det var noe veldig spesielt. Ingen steder i nord ble folk sett eller tenkt å lese bøkene sine "håndfrie", så avslappede som når de hører musikk eller ser på film.Vi tok kontakt med det australske selskapet og fikk den eksklusive avtalen for Norden, nå skal også andre kunne lese med gratis hender. Det er derfor en stor glede for oss å kunne tilby Bookseat, og vi håper du vil like det.

Lykke til med det.

Med vennlig hilsen
Merete och Jesper
Kimbrer AS
Nordisk importør av Bookseats
T: +45 4640 1295